DM i medefiskeri.

I weekenden 12-13 august 2017 blev der afholdt DM i medefiskeri i Jelssøerne.

O.S.K deltog med 2 hold:

Team Bream med Ole “Brasen” Knudsen(forsvarende Danmarksmester) , Stig Thomsen, Victor Bjerre Schmidt og Mads Lau.

Odense Breamers med Lars Kroun, Allan Lauridsen, Kasper Kilde Kristensen og Renè dePont Ckristensen.

Der var i alt 7 hold til start lørdag. Udover O.S.K var det Bellinge Medeklub, Verpa Geers, Preston I og II samt et mix hold.  Begge dage blev der fisket i to sektioner A+B i Nedersø og C+D i Midtsø, den enkelte fisker krydsede over A til C og B til D, så alle fiskede i begge søer. I Nedersø var det primært kort pole efter skaller der skulle gang i og i Midtsø var det vigtigt at finde nogle skimmers( små brasen). Vi havde en lagt en fælles taktik ud fra træningen dernede , hvor specielt Midtsø krævede en lidt anderledes tilgang. Som forventet var fangsterne lørdag moderate, men det gjaldt alle, så det lykkedes at komme fornuftigt fra start. Team Bream lagde sig endda på førstepladsen med kun 7 point efterfulgt af Bellinge og Preston I med 12 point. I medefiskeri får man point efter placeringen i den sektion man fisker i og der er en fra hvert hold i hver sektion, så det gælder lidt forsimplet om at få så få point som muligt med så høj en vægt som muligt. Odense Breamers lå på 4.pladsen med 16 point. Søndag var der flere fisk over hele linjen da de som regel stiller sig på fordringerne fra lørdag, så der blev gået til den og især Nedersø kastede nogle forrygende vægte over 20 kilo af sig. I Midtsø fik vi begge dage bevist, at vores taktik var perfekt og ingen af de andre hold havde helt knækket koden. Men bolden er rund som man siger og fisk er glatte, så det lykkedes de gamle drenge fra Bellinge Medeklub at indhente forspringet.

Victor Bjerre Schmidt med lørdagens fangst på 12 kilo skaller fanget på 4 timer.

Individuel Danmarksmester blev Morten Kirkegaard fra Preston I med en perfekt 2 point score. Tillykke til Morten. Andenpladsen gik til Peter Hansen fra Bellinge med 3 point og Mads Lau fra O.S.K hentede bronze med 4 point for en 1 og en 3 plads samt en høj samlet vægt. Stort tillykke til Mads, der med sin første sæson i O.S.K trøjen har bevist, at han er hele transfersummen værd .

Mads Lau nr. 2 fra højre med individuel bronze.

For hold vandt som sagt Bellinge. Team Bream fra O.S.K vandt sølv og Preston I fik bronze. Odense Breamers blev nr 4. Alt i alt en fantastisk weekend hvor der blev gået til den og vi havde en god fornemmelse af, at vi havde lagt en korrekt taktik og var i stand til at udføre den og så var resten op til det held man altid har brug for og hvor vi lige manglede lidt.

Team Bream der fik sølv, stående fra højre : Ole Brasen, Stig Thomsen, Mads Lau og Victor Bjerre Schmidt.

Mdefiskeri er en fantastisk sport, hvor man bliver udfordret på fiskemæssig teknik og taktik og hvor der skal tænkes over detaljerne og man lærer konstant. Vi ser desværre en nedgang i antallet af fiskere, men dem der holder gang i sporten tager med åbne arme imod alle der kunne tænke sig at starte eller genoptage fiskeriet. Vi har i O.S.K nogle af landets absolut bedste medefiskere, og så os andre….og vi kan altid finde ud af noget lånegrej eller billigt brugt hvis man vil i gang. Alle er velkomne til at kontakte undertegnede på depont42@gmail.com eller FB/messenger (Renè dePont Christensen).

Tag med ud og fisk !!

Renè dePont Christensen

Udgivet i Nyheder.