Masser af Succes….

Masser af succes, synger Kim Larsen jo så smukt. I dette tilfælde gjaldt det både vejret og fremmødet.

Som fiskeklub kan vi godt være lidt stolte af os selv. I en tid hvor alle andre klubber mister medlemmer, går vi stille og roligt op i antal. Det er ikke bare enkeltpersoner, men alle de engagerede medlemmer som er med til at gøre foreningen attraktiv, vi kan takke !

Omkring 30 – 40 personer var mødt op for at markere, vi nu er gået ind i efterårets mange aktiviteter. Det blev naturligvis fejret udendørs i det fine vejr med grillpølser, vand og øl. Per Slam herskede som sædvanligt i professionel stil over de aflange tykke pølser.

Jeg giver et rimeligt kvalificeret gæt på at der blev refereret fra sommerens mange mere (eller mindre) ! succesrige fisketure fra både hjemlige og fjerne vande. Oplevelser der skal fortælles …og genfortælles i løbet af efteråret.

Jørgen Slagter have en LTS 2-hånds stang med, påmonteret en skagitline. Det er utroligt som en fluestang nærmest suger folk til sig, der liiige skal have et kast eller to. Rasmus og Leif fra Skibhusklubben var også tilstede. De to har professionelt arbejdet med unge mennesker i mange år. De vil forsøge at starte op med nogle juniorer i klubregi. Det bliver spændende at se.

Gerhardt Andersen

Udgivet i Nyheder.