Søens folk på fladfiske tur.

12 m/k var på årets første fladfisketur  i Langelandsbæltet.

Og som altid er der god og kærlig stemning om bord lige fra morgenstunden og til vi er i land igen. Vejret var med os så vi kunne komme over på Lollands siden og fiske.  Til at starte med drev vi kun 0,1-0,3 mil og det er for lidt til at der kommer rigtigt god gang i det, men vi fangede da flade. Op af dagen steg den til 0,8 og så gik det bedre. Omkring 1,0 -1,2 er perfekt, men nogen gange må man jo nøjes.  Vi har dog prøvet at drive med over 3 mil og så har vi ikke en chance for at holde bund og det er jo der fiskene er.

Havudvalget investerede for et par år siden i et Water Wolf kamera, som vi dog først rigtigt fik prøvet på denne tur og resultatet var godt. Undertegnede fangede 3 fladfisk mens jeg havde kamera på . Du kan se hvordan i klippet herunder.  Hvis du ikke kan vente så spol frem til 2,48 min inde i klippet !!

Se når en fladfisk bliver fanget.

Hele turen endte ud i 236 flade, hvilket er et snit på lige godt 20 til hver med nogen over og nogen under. De 2 agter gjorde det bedst med 31 og 32 flade.

Knud Rask og Per Hansen som stod agter.

Turen var jo også general prøve til den årlige Jan og Bo Fladfiske Cup i oktober, hvor vi jo hvert år håber, at 1.præmien går til O.S.K.  I år har vi fået en tidligere vinder samt en skrap tysker med på båden, så vi håber på et godt resultat !!

Niels Jensen

 

Udgivet i Nyheder.