YES !! Så lykkedes det !!

Efter at vi de sidste 5-6 år har været lige ved og næsten, lykkedes det i år at fange vinderfisken på et O.S.K skib og af et O.S.K medlem.

84 mand der skulle af sted på 7 skibe mødtes en flot morgen i Spodsbjerg   og der blev hilst til højre og venstre på gamle fiskekammerater. Og naturligvis mobbet  som det jo sig hør og bør i lystfiskerkredse.

Alle mand og kvinder kom efterhånden på plads på de forskellige skibe , hvilket kan være lidt af en udfordring, da nogen har så meget grej med, så man skulle tro de ville starte en grejbiks op midt ude i Langelandsbæltet !!

Inden vi tog af sted havde undertegnede og skipper Verner på Felix et hurtigt møde om hvor vi skulle sejle hen. Verner mente ud fra vindretningen i NV, at vi skulle sejle nordpå som de andre 6 skibe, mens undertegnede mente vinden havde lagt sig så meget, at vi godt kunne sejle over på Lollandssiden hvor der er et par gode spots.  Det kunne vi også godt, men hvad vi ikke ved førend vi kommer er hvor stærkt strømmen løber og det viste sig at den løb sgu 2, 6 meter hvilket kræver en Gule Rev pirk for at holde bund !!! Så vi hev op igen for at sejle over til de andre ved Tranekær. For at vi ikke skulle miste fisketid i forhold til vores konkurrenter lukkede Verner op for alle 285 hk og da vi i forvejen sejler hurtigere end de andre havde vi lige tid til et stop på et spot der hedder Pighvarhjørnet og det skulle vise sig at være en glimrende ide for Renè Christensen havde selvfølgelig husket tobis og pighvarforfang !!!

Så der gik ikke længe inden René havde en flot slethvar på 1,3 kg på krogen. Den blev taget med gaffen, da der ikke skulle tages nogen risiko med at løfte den om bord som vi ellers normalt gør.

René med sin slethvar på 1,3 kg.

Da fiskeriet var dårligere end længe set var vi alle godt klar over, at vi havde en potentiel vinderfisk om bord.  Og det viste sig også at holde stik for da dagen var omme og resultatet blev gjort op viste det sig at Renés fisk var dages eneste over kiloet og det er aldrig sket før. På vores skib blev der fanget 63 fisk og på vores andet skib Skjold var det lige så dårligt og det var det for øvrigt på alle de andre skibe!!

Billeder fra indvejningen og præmieoverrækkelsen samt alle præmietagerne:

René med sin vinderfisk samt skipper Verner.

Det skal lige tilføjes at det var 2 gang René vandt konkurrencen så det var ikke nogen  tilfældighed, men DYGTIGHED.

Tillykke til René fra havudvalget i O.S.K  og tak til alle for en hyggelig dag på vandet.

Niels Jensen

 

 

 

 

Udgivet i Nyheder.