Fisk på en Viking 65+ tur !!

Så lykkedes det endelig for Vikingerne at få fisk på land.

Ja eller det vil sige, at det lykkedes for et udefra kommende medlem af O.S.K. at fange fisk, nemlig mig selv “junior leder” Thomas Hansen.

Jeg fik lov at være med på deres tur i dag og jeg hjalp nogle af dem lidt med deres fluekast, og blev så spurgt lidt efter at middagsmaden var indtage, om jeg ikke lige kunne vise hvordan man fanger en fisk på flue og jeg tænkte, at det skal de da ikke spørge om 2 gange. Så jeg kastede hen hvor jeg lige havde set fisken være oppe i vandoverfladen, hvorefter jeg fik bid. En lille undemåler på ca 34 cm kom på land og blev nænsomt genudsat, kastet efter fik jeg fisk igen, og 3´de kast gav også en fisk. Nu begyndte de at at kigge lidt og snakke lidt i krogene om det virkelig kunne være rigtigt at “junioeren” kunne fange fisk, når de andre ikke kunne. Så var der en der sagde Thomas :

“Du er først en rigtig lystfisker hvis du fanger en over målet.”

4 kast mere var der bid igen og denne gang var det en fin blank havørred på 44 cm som jo holdt målet.

Thomas Hansen fangede denne havørred på 44 cm for at bevis over de "gamle" at han er en rigtig lystfisker.

Thomas Hansen fangede denne havørred på 44 cm for at bevise over for de “gamle” at han er en rigtig lystfisker.

Den blev taget med hjem. Nu blev Bjarke Lohmann meget nysgerrig og kom hen og prikkede mig på skulderen og spurgte : “Thomas, hvordan gør du og hvad farve har du på?” Flink som jeg jo er sagde jeg jo til Bjarke hvilken farve han skulle bruge og tro det eller lad være, men efter kun 5 kast fik han også bid.

Hele turen endte med at “Junioren” fik 8 ørreder med “kun” 1 over mål og resten genudsat og Bjarke fik 4 alle under mål.

Men en super hyggelig dag

Jeg vil meget gerne sige tusind tak til Vikingerne for at lade mig komme med på denne tur og vise dem hvordan man fanger fisk.

Jeg kan ikke hjælpe dem mere, da de nu må være klædt på til at kunne sig selv fremover.

Juniorleder Thomas Hansen

Udgivet i Nyheder.