Foredrag om Kola

Lidt skuffende havde kun 9 valgt at komme og høre Frank Jensen fortælle om sine ture til Kola halvøen.

Men dem der kom fik til gengæld et spændende foredrag om Franks 7 ture til Kola halvøen i Rusland med alt hvad det indebærer af spændende laksefiskeri, uberørt natur og hvad der ellers følger med på sådan en tur ud i vildmarken med myg en masse og rigelige mængder vodka til dem der måtte ønske det.

Frank fortalte levende om det at tage til Rusland kort efter murens fald med de besværligheder det giver bare for at få et visum så man kan komme af sted. Om flyruter der ikke lige passer fordi der ikke lige var taget højde for at der er 70 km mellem de forskellige lufthavne i Moskva !!

Om det at flyve i en russisk helikopter der mere minder om en flyvende brændstoftank og komme ud til en camp så langt væk at man tror det er løgn, for så at blive vartet op af tjenere i hvide jakker!!  Jo , Rusland må siges at være modsætningernes land.

Frank fortalte også om de forskellige mennesker og guider han havde mødt på sine ture. Lige fra en utålelig amerikaner til flinke tyskere samt guider der ikke mere er i live, fordi de kom galt af sted på den ene eller anden måde.

Vi fik set en masse flotte billeder fra den utrolige natur der er på stedet og der var da også billeder med fleks på linen og laks på land. Laks der ikke var så store ,men der var til gengæld mange af dem hvis man kom på de rigtige tidspunkter.

Aftenen sluttede af med den obligatoriske pølse med brød og kaffe/øl samt løs snak og spørgsmål til Frank om turene.

Tak til Frank for en spændende aften.

Aktivitetsudvalget.

 

Udgivet i Nyheder.