Kystfiskeri

 20151003_183658   IMG_1839

Kystfiskeri omkring Fyn

I OSK har vi et bredt kendskab til fiskeriet omkring Fyn, for med over 450 medlemmer og en ugentlig klubaften, er det ikke så lidt erfaring, der sidder rundt om ved bordene på en klubaften. Så næsten lige meget hvad du vil fiske eller hvor, så er der altid nogle der ved det rigtige sted og tidspunkt. Tag f.eks. kystfiskeriet for havørred. Det har meget med tid og sted at gøre.Fra det tidlige fiskeri i fjordene, til aften /nat fiskeriet om sommeren på kysten, til hvor de gode steder er for de flotte trækkende, men svære efterårsfisk. Alt dette kræver en masse erfaring og den har vi. Så kom og spørg. Vi har også faste klub kyst ture en gang om måneden, hvor ,der er en turleder med der kender til stedet, hvor der fiskes .Sådan guidede ture er gerne dyre, men her i klubben koster det kun tid og lidt til benzinen, så vil du lære tricks og teknikker fra en af de rigtig gode kystfiskere ,så mød op på den månedlige kyst tur.

Ud over de månedlige kyst ture har vi også 2 årlige weekend ture. En i foråret og en i efteråret som altid går til Midskov.

Her er nogle billeder fra de forskellige ture gennem årene, så at I kan se at der fanges fisk på turene!! Der er naturligvis også tid til det sociale og kammeratskabet.

IMG_2119IMG_2129  IMG_212265+9.9.2015 samt kunst 017

Peder med fin havørrede.

Per Slammer med sin nye piercing som må siges at klæde ham.

Fiskepladsen på dagen skal tages med forbehold, da vejr og vind kan ændre sig, så vi bliver nødt til at finde en bedre egnet fiskeplads!!!   Så hold øje med Member Net aftenen før turen !!

Henvendelse til: Torben Marvø  40 87 88 61 eller torben-m@live.dk

Hvor vi mødes på de forskellige ture vil fremgå af Member Net, så hold øje med siden op til turen !!

IMG_2125

På kystudvalgets vegne Torben Marvø

Husk: En dårlig dag på kysten, er bedre end en god dag på arbejde!!