Put & Take Fiskeri

Put & Take ture 
 

Put and Tak afdelingen er desværre sat i bero da der ikke har været den store interesse for denne form for fiskeri.

Men skulle der være nogen der fik lyst til denne form for fiskeri så kontakt udvalget og vi finder ud af at få arrangeret en tur!

 

Put & Take afdelingen.
I put and take afdelingen bestræber vi os på, at det at fiske i put and take søer skal være hyggeligt. Så ud over fiskeriet skal der også være plads til en snak, nyde naturen osv. Og da put and take fiskeri ikke kræver så meget grej for at komme i gang er det lige noget for nybegynderen,da der altid vil være drevne lystfiskere tilstede som kan hjælpe med gode råd omkring grej og fiskemetoder som der jo findes mange af i en put and take sø. Det være sig spinder/blink-bobleflod med powerbait/flue-bombardaflod osv. Det er ligeledes rigtigt godt at sende sine unger ud at fiske i en put and take da der altid vil være voksne tilstede til at holde øje med ungerne og give dem gode råd. Er der nogen der ønsker at deltage i en tur men har problemer med transport så ring til en i udvalget og så finder vi også ud af det.

Put & Take udvalg.
Os i udvalget vil meget gerne hvis nogen har ideer til fiskesteder eller andet som vi kan gøre for at put and take afdelingen forbliver en aktiv del af Odense Sportsfiskerklub.

Henvendelse til: Niels Jensen på 20618587 eller på Niels@odensesportsfiskerklub.dk


 

 

                                                     Jens med fisk fanget på flue fra turen i August 2010

 

Her er lidt Put & Take billeder fra Lystfiskeriets dag 2010: