Vikingerne har 10 års jubilæum. Læs Allans beretning

TI ÅRS JUBILÆUM

Man siger altid at det er utroligt så hurtigt tiden går, og det er rigtigt. For det er nemlig ti år siden jeg inviterede til et møde om evt start af  en pensionistgruppe. Det var torsdag d. 5 maj 2011 kl 10,00 i klubhuset, hvor vi, en gruppe pensionsister blev enige om at starte Viking 65 +. Resten af året havde vi 7 hyggelige ture med 20 vikinger på medlemslisten.

Det er gennem årene blevet til mange dejlige ture med fin deltagelse på 8 – 18 Vikinger. På medlemslisten står i dag 28 mand. Vi har ingen fangstjournal, fordi det er det hyggelige samvær der er i højsædet, men der bliver da ind imellem fanget pæne fisk.

På hver tur har jeg rundstykker, smør, ost og brunsvigerkage med. En fast tradition sammen med en Enkelt, Det er den morgenbitter der er mest stemning for. Jeg startede med at have Dr. Nielsen med i kufferten sammen med hæfteplastre, for det er Viking 65+ redningskuffert. Selvfølgelig drikker vi en enkel eller to af små fine sølvbægre. Det fortjener vi da.

Vi har en årlig kuttertur for 12 Vikinger og i vintermånederne kører vi fluebinding, hvor vi binder fine Gerhardt fluer og hygger med kaffe og franskbrød.

Årets aktiviteter slutter vi med en julefrokost i klubhuset med en deltagerbegrænsning på 20 mand, men i dag samles vi 30 vikinger om to langborde i et forsamlingshus.

Til alle Vikingernes sammenkomster skal vi gerne have gode P pladser, borde/bænke og gerne toilet, fordi vi er ca 18 Vikinger på hver tur.

Det er dejligt at så mange “gamle” kommer op af sofaen og deltager. Den ældste vi har haft med på turene er Børge på over 90 år. Super sejt vikinger.

Den gode stemning og det gode humør er ikke til at undvære, det er alle enige om, derfor den store tilslutning, som jeg glæder mig over hver gang og fortsætter gerne med det gode 65+ initiativ, som vi startede for 10 år siden

TILLYKKE VIKING 65+

Allan Berg

 

 

 

 

Udgivet i Nyheder.