10 timers torsketur fra Bagenkop

Torsketur med for “godt vejr”

Så har havfiskerne været på årets første tur som var en 10 timers tur fra Bagenkop efter torsk. Vejret var stille og tåget  med regnbyger , men det er  jo ikke noget problem med de dragter vi har på. Det er meget værre når der ikke er nogen strøm, for når man kan holde bund på 30 meters dybde med en 100 grams pirk er det svært at fange noget selv om skipper siger torskene er der!!

Men  det er jo ikke for ingen ting at der står “fight hardest” på havefiskernes caps ,for der blev virkelig kæmpet for at få fiskene på dæk. Der blev skiftet taktik og grej i det uendelige og der kom da også fisk på dæk, men desværre ikke rigtigt noget med størrelse på.

 

Et af O.S.Ks nye medlemmer Camilla med en fin torsk. Camilla måtte jo som nyt medlem lægge øre til megen af den useriøse tale der ryger hen over dækket.

 Men fisk kom er da op og det hele endte op i 50 fisk på dæk med de 10 til Per Hansen.

Havfiskere har jo et begreb der hedder “målere” hvilket er torsk over  de 10 kg, men det begreb blev vendt på turen til fisk over minstemålet på 38 cm !!! 

 

Forfatteren til denne artikel med et fint bevis på en måler. 38 cm lang!!!

   

Udens mad og drikke går det ikke så Jim Jørgensen havde lige en stak røde pølser med på termokanden!! Selvfølgelig med dyppelse i små bægre til og fotografen kan bevidne at de smagte godt.

    

 

Vi havde undervejs på turen selskab af små fugle der søgte mad og hvile og det var rigtigt hyggeligt. Nogle vittige hoveder mente vi skulle omdøbe skibet til Noahs Ark.

  

 

 

Hr. Kaiser i sædvanlig afslappet stil, i snak med sin køremakker Lars Claudi, mens der skiftes plads.

 

En stor tak til alle for en hyggelig tur på havet.

På havudvalgets vegne. 

Niels Jensen

Udgivet i Nyheder.