65+ turen til Bøsøre Strand

Turen til Bøsøre Strand den 21. marts 

Viking 65+ havde igen en fantastisk dejlig tur med den sædvanlige hyggelige stemning.

Og med hensyn til vejret, så var det sommer den dag. Det var Kai Jørgensen der var guide på denne tur, så han havde da fået en god aftale ovenfra, med hensyn til vejret. Men fiskene var det åbenbart ikke til at lave
aftaler med.

Jo, det vil sige, at fisk blev det da til, idet Erik Antvorskov tog en havørred på land, det var godt, tillykke med den Erik.

Knud Rask havde kontakt et par gange og havde en af de blanke til at følge  blinket helt ind, men det blev
ikke til mere den dag. 

På denne tur smagte vi en ny medicin ”Fiske-fjæs” den havde jeg ellers store forventninger til, at den kunne hjælpe på vores fangstmuligheder, men nej. Men vi var dog alle otte mand enige om at den smager fantastisk, derfor så hjælper den os helt sikkert på næste tur, den kommer i hvert fald med i kufferten.

 
 

Blandt afbuddene til denne tur var bl.a. Erik Jørgensen, der var på Bali.

Her kan man altså godt fange store ”grimme” fisk, se bare her, hvor både mand og fisk tynger i båden. Tillykke med fangsten Erik. Du kommer selvfølgelig med på næste tur og viser hvordan det skal gøres, ikke?

 

Viking 65+ er klar til næste tur i april måned

Det bliver en kysttur til Husby Strand, onsdag den 11. april , hvor vi mødes klokken 9 på parkeringspladsen, Husby Strandvej, det er direkte ved stranden.

Knud Erik Petterson kender stedet så han er derfor vores guide på denne tur.

Jeg glæde mig til at vi ses alle sytten Vikinger.

Knæk og bræk
Allan Berg

Udgivet i Nyheder.