Afslutnings tur med Vikingerne og besøg af kontrollen

Så blev det sidste tur med Viking65+ på denne side af sommerferien. Tolv mand var mødt op ved Flyvesandet hvor vi startede som sædvanlig med en lille én, kaffe, rundstykker og brunsvigere. vi er jo ægte fynboer.

Vi havde ikke fisket særlig længe før fiskerikontrollen dukkede op. De havde nok tænkt at med alle de lystfiskere, måtte der da være mindst et par stykker uden fisketegn. Niels kunne så skuffe dem ved at fortælle det var 65+ holdet der var ude, så det kunne de godt glemme indtil vi fortalte, at vi jo havde Junior aka Henning med ! Henning blev hentet så han kunne forevise sit fisketegn. Med et kik rundt om på de ældre gråskæggede herrer, måtte de resignere og nøjes med Junior aka Hennings gyldige fisketegn.

På kyststrækningen ligger der ikke et eneste stykke affald. Det kan skyldes borgere fra institutionen Østruplund, der troligt hver onsdag går strækningen igennem med affaldsposer. Når de havde samlet affald sluttede de altid af med grill. Bare ikke i dag for da skulle de have koldskål !

Der blev kun fanget en lille håndfuld magre hornfisk, så alt var som det plejede at være. I dagens anledning sluttede vi med Hennings veltilberedte grillpølser

 

Udgivet i Nyheder.