Årets første Odense Å tur.

Så kom vi igang med det nye tiltag med å ture.

Og det må jo siges at starten var en succes, idet 12 mand havde set stort på vejrudsigten og var mødt op ude ved sammenløbet. Der var dog hurtigt enighed om det blev en kold og blæsende fornøjelse, men til alt held havde Knud som den gode arrangør han er, sørget for at der lige stod en container med borde og stole og ikke mindst læ klar til os.

Hygge i containeren hvor kaffen og morgenmaden blev indtaget.

Selve fiskeriet var det så som så med da det blæste en stiv pelikan ind fra øst hvilket gjorde det svært og meget koldt at fiske. 

Men hvor de fleste af os blev siddende i den lune container valgte Kaj og Thomas hurtigt at give Åsum stykket en chance og det viste sig at være alletiders ide for kort efter glødede mobilen med rapporter om fisk. Så en håndfuld af os kørte til Åsum for at se fangsterne og vi blev mødt af 2 grinende lystfiskere  der kunne fortælle historier om fangede og mistede fisk og de viste dårligt hvem som havde fanget den fisk de kom slæbende med!! 

 

Kaj og Thomas med den fine fisk på 2,2 kg og 60 cm som de holder sammen da de ikke rigtigt var klar over hvem som havde fanget den.

 

Så selv om det var svære betingelser vi  startede å turene op på, kan det anbefales at være med næste gang der er å tur for det var rigtigt hyggeligt .

På å-udvalgets vegne 

Knud Rask

Udgivet i Nyheder.