Årets generalforsamling

Så er årets generalforsamling 2013 vel overstået.

I år var generalforsamlingen henlagt til Bolbro Skole pga problemer med bookningen af Provstebakken som vi jo normalt bruger når vi skal holde et arrangement “udenbys”.

Men det viste sig ikke at være så dårligt et bytte endda, for det var et dejligt stort lokale hvor alle de ca. 50 fremmødte sagtens kunne være og hvor det var nemt at parkere ude i gården.

                                      

Frank Jensen blev valgt til dirigent og så gik det ellers efter dagsordenen det meste af tiden og hvis ikke fik Frank os hurtigt tilbage på sporet igen!!

Selve generalforsamlingen vil der komme et meget mere udførligt referat af senere ,så her lidt om et nyt tiltag fra bestyrelsen:

Årets OSKér

Sidste år blev der delt rødvin ud til en masse mennesker der havde gjort et stykke arbejde for klubben, men det valgte vi at gå bort fra i år da det ellers ville vælte klubbens budget med alt det rødvin der skulle købes!! I stedet for valgte vi at tage en gammel tradition op med at kåre årets OSKér.  Den kan gå til en person der har gjort et stykke arbejde for klubben, været en god kammerat på turene,fanget den største eller mindste fisk eller som måske slet ikke har fanget noget etc. Så alle kan komme i betragtning til prisen og i år havde bestyrelsen valgt at prisen skulle gå til Knud Rask . Knud har alle i OSK stor fornøjelse af ,for der foregår stort set ikke noget andet end at Knud er med . Det være sig ved kysten eller på turene på havet. Til foredrag,fluekast og de almindelige klubaftener . Og da Knud har alderen til det er han selvfølgelig også med når Viking 65+ holder deres ture. Og for at det ikke skal være løgn har Knud da også sagt ja til at arrangere ture til åen i år. Samt at han såmænd også er OSK´s repræsentant i Odense Å Sammenslutningen.

For at prisen skulle være noget Knud kunne mindes fremover havde vi fået Allan Berg til at fremstille en lille fin statuette som kunne overrækkes til Knud af Formand Frank.

I år var det bestyrelsen der havde fundet en kandidat til prisen men vi vil opforde alle til at komme med forslag til Årets OSK´er fremover. 

Knud Rask med den fine pris som Årets OSKér som Allan Berg havde lavet.

 Tak for en god generalforsamling. 

Bestyrelsen 

 

Udgivet i Nyheder.