Årets julefrokost.

Årets julefrokost blev atter en stor succes med 36 deltagere!

Igen i år var O.S.K samlet omkring julebordet med alle dets lækkerier i form af god mad og drikke og ikke mindst godt humør, som blev bedre og bedre som aftenen skred frem, godt hjulpet på vej af øl og snaps. Og Vikingernes julebryg som jo holder 8,4% ,kunne  få de fleste til at synge med på den omdelte sang selv om det nok ikke gik ind under betegnelsen “skønsang”.

Julesangen var en gammel sang der var blevet genopfrisket af Allan Berg.

 

I år sad vi ved to borde og det gav jo flere bemærkninger om “vinderbord” og “taberbord” så her er et billede af “taberbordet”.

 

Og her et billede af “vinderbordet” hvor denne artikels forfatter mærkeligt nok sad til bords.

 

Formanden for kystudvalget Bjarne Laursen,  skulle uddele præmier til de dygtigste fiskere på kyst turene gennem året, men først var der en lille ekstra præmie til årets UV fisker. UV fisker =UnderVands fisker og gik til Knud Rask som jo var så uheldig at falde og selv om det nær var gået galt så kan der smiles af det idag . Men det er ikke en pris vi håber skal uddeles mere!!!

 Og til dem der var så heldige og dygtige at fange fisk gik 2 og 3 pladsen til Henning Jensen men det gjorde jo bare at præmie ceremonien ikke tog så lang tid.Første præmien gik til Kresten Mehl for en fisk ingen kan huske størrelsen på ,men hvorfor også bekymrer sig om det, når man kan lave en agurkesalat som Kresten!!!

Fra venstre er det Henning Jensen med præmier for 2-3 pladsen, Knud Rask med sin præmie som årets UV fisker og sidst men ikke mindst Kresten Mehl med sin 1. præmie for årets største fisk på kyst turene.

 Efter maden gik vi over til risàlamanden og det er jo bemærkelsværdigt hvor meget der kan spises for at få sådan en lille mandel. Men om han spiste mest eller bare var heldig skal stå uskrevet men mandelgaven gik til Kurt Markussen.

Formand Frank med mandelgave vinderen Kurt Markussen.

 Der var i dagens anledning blevet bundet en december flue som kom på auktion og den gik til Jørgen Pedersen i hård konkurrence med …Jørgen Pedersen.   Han bød sig selv op så det må siges at være noget godt øl de gamle Vikinger brygger!!! 

 

Årets december flue som gik for 110 kr på auktion til indkøb af materialer til flue binderne.

 Og så var det blevet tid til det som alle går og glæder sig til gennem et helt år, ud fra begejstringen at dømme ,når bordet med gaver til pakkespillet køres frem.  

 

Bordet med alle gaverne til pakkespillet som det ikke tog lang tid at få tømt.

 

 

Der er mange sjove gaver i pakkespillet men denne var nu en af de bedre. En lille fin pokal med teksten : Mindste fisk 2012.

  

Efter alt dette gik man over til kaffe og almindelig småsludder, inden folk begyndte at finde næsen hjemad .  

 Tak til alle for en hyggelig aften og en speciel tak til Per Slammer og hans medhjælpere . 

 Niels Jensen

Udgivet i Nyheder.