Corona frem og tilbage

Hvordan går det så i O.S.K. i denne tid.

Ud over at det er meget svært at lave noget inde i klubhuset, så går det i fuld fart.
Vi er 70 stk. flere medlemmer i år end sidste år på samme tid, så vi er nu 520 medlemmer, i Tarup- Davinde afdelingen er vi 300+, velkommen til alle jer nye.

Vores nye Juniorer afd. køre med stor opbakning, der er nogle forældre der også har meldt sig på banen til at hjælpe fedt.
Vi er blevet spurt om vi kan stille nogle folk til el-fiskeriet i efteråret, de kommer til at mangle, så vil du med ud og se hvad åen gemmer meld dig til.

Vi har i sommer lavet 3 havture for børn/voksne (30 hver gang) og så var de 2 ture med udsatte børn, alt sammen i samarbejde med Nyborg Kommune.
Der har været afholdt 5 arrangementer i skovsøen, med 750 deltagere i alt, hvor kunne vi bare mærke på folk de trængte til at komme lidt ud i det fri.
Der har lige været arrangement på Kerteminde Havn med 40 deltagere hvor O.S.K. også var med.

Der kommer noget i efterårs ferien i Nyborg, Kerteminde Fjord og Bælt, og måske kan vi liige klemme noget ind i Odense også.

Vores udbygning er færdig hurraaaa det var noget der tog tid, stor tak til Gerhardt og Jørgen, der har været mange gange hvor vi bare liiige så køre det, men efter to år
og mange penge så er den klar, og det er blevet super godt.

Vi har lavet vores  fiskeskole trailer i 2015-16, ideer har nu stået fadder til ti trailere med grej, som er blevet doneret til hele Danmark, sponsoreret af staten (ca. 1 mil.)
der står også en af dem ved klubben fiskeekspressen.

Så har Familien Johannesen lagt fliser snart alle steder omkring klubhuset, Dan containeren, Bålhuset og under de tre trailere der står ved klubhuset.
der er også lavet stangholdere og vores områder er nu blevet til O.S.K. parken.

Odense Å Sammenslutningen er flytte fra Dalum ud til os, vi har også fået Den Hårde Kerne ud til os, da de blev husvilde på grund af en brand i deres klubhus.
Det gjorde at Vandpleje Fyn folkene led samme skæbne, de brugte samme hus, så der er run på klubhuset.

Og ja vi må komme i klubhuset, og vi gør det, men vi skal helst være ude, og holde afstand, men kig forbi der er masser af plads, og hvis vi viser lidt hensyn skal det nok gå.

Det var bare lidt af det der er sket, og der kommer mange gode tiltag, mere vand, mange nye søer vi må låne (lige om lidt), måske et put and take i klubben og og

Så pas på hinanden
Så ses vi i klubben eller ved vandet
MVH
Formand
Allan Birk

Udgivet i Nyheder.