Det varede ikke længe før temperaturen steg mærkbart i lokalet i Victoriagade.

Kl. 07.45 blev der låst op til lokalerne i Victoriagade. Straks efter rullede den første lukkede trailer op foran dørene med fiskegrej stuvet op til sidste kubikcentimeter. Derefter fulgte flere trailere og stationscar med store mængder af grej. Allerede kl 09,00 var lokalet så fyldt med udstillere, så det var lidt svært at se hvor publikum skulle være.

Kl. 10,00 var alle på plads og de første morgenduelige indfandt sig i lokalet, for at gøre et, forhåbentligt godt køb. Trods de mange mennesker som kom i en jævn strøm i løbet af dagen, herskede der en god ro og orden. Der var en konstant summen i lokalet, men de fleste er jo mere eller mindre bekendte med hinanden, ellers bliver de det.

Undertegnede blev hurtigt lukket inde i et hjørne, men fik alligevel en god snak med rigtig mange mennesker og fik også solgt en del…selvfølgelig til ren forærings pris !

Klubben takker for den enorme opbakning der er for vores lille arrangement, Vi håber alle gik derfra med en god følelse af at have gjort en god handel. Eller i det mindste at have haft en god oplevelse. Vi ses næste år forhåbentlig

Gerhardt L Andersen

Udgivet i Nyheder.