Efterårs start

Som på bestilling, var det en lun og skøn sommeraften, at Odense Sportsfisker Klub valgte til opstart af efterårsaktiviteterne.Traditionen tro var der pøller på grillen, alle nænsomt ! vendt og drejet af Per Slammer. Ingen havde fået for meget og ingen for lidt. Allan der ellers rager godt op i vejret, stod op bænken og holdt en lille tale i anledning af den nye sæson.

Jørgen Taxa fyldte år, og havde foruden de sædvanlige æg, denne gang en ramme øl med. Hvis det bliver imellem os, kan jeg godt røbe han bliver 75 år…Stort tillykke til Jørn. Mon ikke hønsene også har fået lidt ekstra godt i denne anledning?

Flere af medlemmerne var netop hjemkommet fra Norge, så der blev snakket, tegnet og fortalt om Laksen der kom på land …og den der ikke gjorde ! Andre havde været enten hjemme i DK eller fisket efter andre fiskearter. I alle tilfælde håber vi de fleste har nydt deres sommerferie.

En del nye medlemmer var dukket op for at se hvad vi var for nogle i denne klub. Vi byder dem hjertelig velkommen og håber de, ligesom vi andre vil kunne få et godt udbytte af vores forening.

 

Skrevet af Gerhardt Andersen

Udgivet i Nyheder.