En dag med Fritids- og kulturvalningen

På Odense kommunes hjemmeside under Fritid og Kultur står følgende at læse:
Afdelingen Fritid og Kultur arbejder for et rigt Kultur- og Fritidsliv i samarbejde med borgere, foreninger og kulturaktører
På en lidt blæsende dag blev det gjort rent bogstaveligt. Odense Sportsfiskerklub/ Fyens Fiskeskole have arrangeret en dag for fritidsafdelingen i vores søer ved Ibjergvejen.. Rådmand, kontorchefer og fuldmægtige var alle trukket i fritidstøjet for at opleve naturen og vi frivillige sportsfiskere i aktion. Allan Birk tog imod ved Anes høj og fulgte alle ned til søerne. På vejen fortalte Allan om hele det fantastiske område der er skabt ved de gamle grusgrave. Her er der levesteder for mange sjældne arter af insekter.
#fiskeekspressen var fyldt med fiskegrej, som vi havde gjort klar inden ankomst og på grund af det dårlige vejr havde vi rejst vores pavillioner, hvor vi havde borde og bænke opstillet. Vend aldrig ryggen til en pavillion uden den er tøjret … bare et godt råd !
Det lykkedes flere fra Fritidsforvaltningen at fange et par ørreder, og en enkelt aborre, inden vi kunne servere de pandestegte shawarmaer, godt med fyld omhyggeligt tilberedt af Per og Henning.
Vi har et fantastisk godt samarbejde med Fritid og Kultur her i Odense og håber vi kunne give alle en god dag ude i det fri
Udgivet i Nyheder.