Falsterturen er vel overstået.

Så har kystfiskerne været på tur til Falster.

Det var en rigtig hyggelig tur, men der var visse uforudsete ting på turen. Vel mødt i klubben kl 06.00, 8 mand i to biler, af sted det gik !!!

Desværre syntes Torben Nielsens GPS at vi skulle have noget for pengene, så vi blev sendt på motorvejen for at se Farøbroen. Det var nok en lille omvej på 10 km.

Nå pyt, vi fandt omsider frem til Stubbekøbing, hvor vi skulle til bageren. Bageren havde i midlertid valgt at dreje nøglen, og nærmeste brødudsalg var i Nykøbing 30 km væk.

Vi droppede bageren og kørte til fiskepladsen. Vinden var her nærmest i hovedet på os og vandet lignede grønkålssuppe. Det forhindrede os selvfølgelig ikke i at fiske og der var da også kontakt med fisk i løbet af dagen.

Tino fik dagens eneste fisk på land. Havørred på 49 cm. Han mistede også en.  Kurt tabte et par fisk og fik ved denne lejlighed skiftet de rustne kroge ud med nye. Alle andre mærkede ikke noget.
  

Jeg (Torben Marvø) knækkede min nye 13 fods spinnestang. Jeg havde heldigvis en ekstra stang med.

Hos kystbaderne har vi fået flere medlemmer, ikke mindre end tre på en gang. Vi kunne ikke se vores fødder for skidt og derfor heller ikke de mange sten. Tommy faldt på knæ over en sten og blev pænt våd, da en bølge fulgte lige efter. (Bemærk Tommys tøj på billedet).

Kurt og Henning fik også dyppet ærmerne da de var ved at miste balancen.
 

Fin dag trods forhindringer. Vi kørte den korte vej hjem 😉

Hilsen Torben og Torben (kystudvalget)

Udgivet i Nyheder.