Fladfiske Cuppen 2014

36 m/k fra O.S.K deltog i fladfiske cuppen arrangeret af Jan og Bo.

Det vil dermed sige, at O.S.K havde 3 ud af de 8 deltagende skibe, så chancen for at det blev en O.S.K er der løb med 1.præmien var så afgjort til stede.

Og optimismen fejlede da heller ikke noget blandt folket , da der blev trukket lod om pladserne om bord på skibene. Det vil sige, næsten trukket lod, for vi fandt ud af, at som blondine har man visse fordele på et skib. Det være sig at få skipper til at springe for sig eller få fiskekammeraterne til at fange fisk til en og så naturligvis også få dem til at hjælpe sig med at rense dem.

Vejret havde vi været spændte på, da det havde blæst meget op til turen og de også havde lovet blæst på dagen, men det viste sig heldigvis ikke at holde stik, så vi havde fint fiske vejr, selv om vi jo aldrig bliver helt tilfredse med strøm – og vind forhold.

6 ud af de 8 skibe valgte at tage turen over mod Lolland, mens de sidste 2 skibe valgte at snige sig nordpå og da det ene skib var vinder skibet fra sidste år ,var vi spændte på om de var mere snu end os andre igen i år, men nej : Det var de ikke !!

Fiskeriet kom i gang og der kom da også fisk om bord, men selv om det var fine spise fisk på en 500-800 g var det jo ikke det vi var kommet for. Vi regnede med,  at vi skulle op omkring kiloet eller over for at komme i præmierne. Hvilket også viste sig at holde stik. Men vi kom da derop af, da Per Storfanger Hansen om bord på Felix fangede en flad på 41 cm og 980 cm.

Da dagen var omme og der blev talt op hvor mange flade, der var var blevet fanget nåede vi op på ca. 260 på Felix og nogenlunde det samme på de to andre skibe, Drost og Skjold, så det var godkendt. Det viste sig at Danny Vitting på Skjold også havde fanget en stor en, der skulle indvejes til konkurrencen.

Det skal retfærdigvis siges at vinderen af konkurrencen blev Dan Fulgsang fra Måleren med en skrubbe på 45 cm og 1451 gram. Tillykke fra O.S.K til Dan.

Så andre klubber end O.S.K der har en Fuglsang der kan fange store fisk !!

Tak til alle deltagerne fra både O.S.K  og de andre skibe for en rigtig hyggelig søndag.

Vi ses forhåbentlig igen næste år for undertegnede har allerede booket de samme 3 skibe igen !!

På havudvalgets vegne :

Niels Jensen

 

 

 

 

Udgivet i Nyheder.