Fladfiskekonkurrence fra Spodsbjerg.

Så er årets store fladfiskekonkurrence fra Spodsbjerg overstået og det med stor succes.

Godt nok var der ingen fra O.S.K der kom blandt præmietagerene blandt de 84 deltagere på de 7 både ,men det var jo ikke vores skyld men vores skippere ,selv om de nok vil påstå noget andet !!Men det er jo nok ingen tilfældighed at 4 ud af 5 præmier blev taget af folk fra MS Kirsten.

Men til gengæld skal vores skippere have ros for at have fundet stederne med de fleste fisk for jeg hørte ikke om andre både der havde fanget så meget som vores 2 både. På Felix blev der fanget 284 flade og på Drost blev der fanget 329 så det er over 600 flade for 24 m/k hvilket må siges at være godkendt. Flest fangede Preben Hansen med 41, men det skyldtes nok at Ulrik “Storfanger” Jeppesen havde en lidt lemfældig omgang med sine fangede fisk og ikke altid ramte sin egen kurv. Hvad han heller ikke gjorde med sit affald !!!

Som nogen måske har bemærket ud fra tidligere artikler fra vores fisketure på havet, så er omgangstonen meget kærlig og alle behandler hinanden med stor respekt og næstekærlighed. Mobning er et totalt ukendt begreb. Så selv om denne artikels forfatter kvajer sig lidt ved at tale i mobil i stedet for at passe sit fiskeri med det resultat at han lige fik fat i linerne på 2-3 af mine kære fiskekammerater så vi brugte et kvarter på at få det hele reddet ud, så måtte jeg slet ikke høre for det. Tværtimod var de så flinke at tilbyde mig fisk ,men hvem FANDEN har lige brug for en hvilling, en ulk, og en sortmundet kutling !!!!

Tak til alle deltagerene for en rigtig hyggelig og sjov dag på havet.

Vi ses forhåbentlig næste år igen.

På havudvalgets vegne – Niels Jensen

 

 

 

Udgivet i Nyheder.