Fladfisketur fra Spodsbjerg

Så har havfolket været på årets første fladfisketur.

10 mand og 2 kvinder mødte op i pragtfuldt vejr til årets første fladfiske tur med Felix og skibets legendariske skipper Verner.

Efter en hurtig rådslagning om, hvor vi skulle sejle hen af de to muligheder vi havde pga. vejret, blev det over til Tårs, hvor vi kan få store skrubber og isinger, men hvor der ikke er så “mange” af dem. Den anden mulighed havde været op til Tranekær , hvor vi kan få rødspætter og en masse små isninger, som bare skal smides ud i havet igen. Og da turen jo gælder som træning til næste måneds Fladfiske Cup med Jan og Bo var valget ikke så svært.

Sejlturen derover blev brugt på morgenmad og rigge grej til og den sædvanlige mobning af hinanden, som er en stor del af turene og som alle i større og mindre grad deltager i.

Selv fiskeriet var til tider lidt sløvt og der skulle arbejdes for sagen, men der kom da fine fisk op til kiloet i spandende. 

Da regnskabet skulle gøres op havde Per “Storfanger” Hansen fanget 38 flade,  mens Ulrik “Brok” Jeppesen på trods af en umulig skipper, nogle gamle forældede orm og andre småting , som han flittigt beklagede sig over, trods alt  fanget 33 fisk. Rene Christensen,  som vandt sidste års fladfiskecup viste at formen er helt i top med 35 fisk,  heraf mange store.

I alt kom der 312 fladfisk på i spandende,  så helt tosset var det ikke selv om det til tider virkede noget sløvt det hele.

 

Tak til alle deltagerene for en god tur og tak til Verner, fordi han atter fandt fisk til os selv om vind og strøm ikke var det bedste.

Niels Jensen

 

 

 

Udgivet i Nyheder.