Fluekaster kursus

Så er de 4 aftener med fluekaster kursus overstået.

For at have noget at skrive om her på siden er det nogen gange nødvendigt selv at bevæge sig ud i marken for som fluekaster instruktør Jørgen så rigtigt sagde, da jeg spurgte om han ikke kunne komme med lidt tekst og billeder:

” Det er sgu da ikke til at tage billeder når man står og svinger en fluekæp” !!

Så jeg og hunden kørte over i klubben til den sidste aften med kursus, for så kunne jeg slå to fluer med et smæk. Få ham luftet og taget nogle billeder og talt med nogle af kursus deltagerne for at høre hvad de syntes om kurset.

Og alle som en svarede de, at det havde været rigtigt hyggeligt og lærerigt og at de håbede der kom flere kurser.

En, som Lars, kunne godt kaste med flue, men skulle lige have genopfrisket bagkastet, mens andre startede helt fra bunden . Nogen havde været med alle 4 gange, mens andre som John kun havde haft tid til de sidste to aftener, men som han sagde: ” Lidt er bedre end ingenting” .

Kurset var en blanding af teori og praksis og en af aftener havde de været en tur til Seden Fladstrand for at øve, da det jo er en ting at være ved vandet og så stå på en velfristeret græsplæne som på sidste aften .

Til dem der ikke nåede at være med eller bare gerne vil lære mere om fluekast skal siges at de kan kigge over til klubaftener mandag og torsdag hvor der vil være mulighed for at svinge kæppen og måske få lidt enetimer af Jørgen eller en anden skrap fluekaster.

Og så forlyder det fra sædvanlig upålidelig kilde at de kastebaner som klubben arbejder på at få etableret  ved klubhuset skal være efter internationale mål så vi kan arrangerer DM i fluekast og måske andre konkurrencer. 

Niels Jensen

 

Udgivet i Nyheder.