Fluekasterne er igang

Så er foråret på vej, fluekasterne er på græs igen i år (23 mand plus et par ekstra på vej)

 
Mangler du selv lidt øvelse, så mød op der er altid lidt græs ekstra til dig også!!
 
At kaste kurset virker kan du se her

Tonny Buris Larsen
Det er for vildt !
Jeg er nybegynder i OSK men har fisket i  mange år – Min fluestang var ca 25 år gammel så det var jo ikke af storhed jeg lige har skiftet til en ny “A. Jensen Spook 8,6 f. klasse 7” Meget anderledes end den gamle (10 f. klasse 8-10) – På min jagt efter ny flustang træf jeg en frisk midaldrene herre som inviterede mig til fluekastekursus i OSK. Der var jeg så i går d.02.04.2012 – Meget lærerigt, men også en halvkold fornøjelse, fik en DVD af kasseren om fluekast, fik den set i en fart, for nu skal stilen finpudses. Er generet af eftervirkninger af en akut operation ved min venstre skulder sidste mandag. I dag var vejret da helt anderledes, stille og sol, lidt som sidste weekend, hvor jeg lå på sgh. – Skulle man lige snige sig en tur til kysten, dårlig skulder eller ej! som tænkt så gjort, men jeg kunne ikke rigtigt få kastet til at fungere, skulderen er ikke god, trådende genere, kom nu mand koncentrer dig – Pav! et brag af hug bare 7 m fra stangen, efterfulgt af stort udløb, så var løslinen da ude og det nye hjul kom på arbejde. Alle trængsler var pist væk. Gode gamle “frede med blodtud” havde gjort det igen og hvilken oplevelse på den nye lette stang – Resultat flot blank havørred på 60 cm.

Udgivet i Nyheder.