Gamefair på Brahetrolleborg

Præcis som for to år siden var OSK/Fiskeskolen igen inviteret i et joint venture sammen med BlivNaturligvis inviteret til at deltage, med det formål, at guide børn til at opleve det at fange en fisk, binde en flue, dissekere og tilberede en fisk.

Forinden havde vi sat en del regnbuer ud i de små damme, hvor vi også havde slået vores partytelt og vores to pavillioner op fredag formiddag. Endvidere havde vi gjort klar med et stort antal fiskestænger fra Fiskeekspressen.

Allerede straks over middag blev vi fuldstændig rendt over ende af børn, forældre og bedsteforældre som ville prøve lykken i dammene. Guidet af vores skrappe juniorer og juniorledere blev der virkelig kranet fisk op. Udover regnbuerne blev der fanget aborrer, skaller, karpe ! en pæn gedde samt et par mindre. Der blev stor jubel da Rasmus hev en ål op på nok et par kilo. Den blev sat i vores kar til beskuelse, hvor den hurtigt genudsatte sig selv!

Flere børn prøvede at binde en flue, fange en fisk, dissekere den og spise den inden for et par timer. Vi var virkelig spændt for alle dagene. Der kom jægere fra BlivNaturligvis, der også havde en stand med blandt andet dyrespor og kunne ikke forstå hvor børnene blev af, men de var jo så hos os.

En stor tak til alle der bidrog til at gøre weekenden til den succes den blev, især vores juniorer som gjorde et fantastisk godt stykke arbejde.

 

PS Vi har fået stor ros fra DSF og Brahe Trolleborg

Gerhardt Andersen

 

 

 

Udgivet i Nyheder.