Gedde premiere i Rønninge

Nogen..eller noget ! Holder hånden over den årlige geddepremiere….i hvertfald hvad angår vejret. Selvom foråret fik et tilbageslag med vinteragtige scenarier rundt omkring i landet, skinnede solen som sædvanligt over Rønninge mose. Så langt så godt, som manden sagde, da han faldt ned fra 10, sal når han nåede forbi en etage !

Svaner, vandhøns og andre svømme og flyvefugle, kunne kun se måbende på ca 30 lystfiskere der forgæves søgte efter en gedde der bare kunne holde mindstemålet på de 65 cm. ! Om det var fordi den Johannesonske familie havde timet en konfirmation helt skævt, så de ikke kunne deltage i premieren eller det var en af DE DER DAGE må klogere hoveder end jeg, finde ud af.

Bortset fra Rune, som havde tænkt sig at fiske bæredygtigt ved ikke at have fjernet beskyttelsen på krogen ! blev der gået ihærdigt til sagen, med en udstyrsliste uden lige. Gamle ABU fastspolehjul, kæmpevoblere og sågar en fluekæp. Lige meget hjalp det, ingen præmie uddeling i år til seniorerne.

Til gengæld kunne en glad junior gå derfra med en fin stang fra Lawson. Tillykke til Mads Bauer med en skalle på 16 cm, den eneste fisk fanget af en junior.

Af Gerhardt Andersen

Udgivet i Nyheder.