Generalforsamlingen 2017

Om det var fordi det var koldt eller hvad vides ikke, men kun 22 medlemmer plus 6 bestyrelsesmedlemmer var mødt op til årets generalforsamling.

Og det var da også en generalforsamling uden den store dramatik, da alt jo går helt efter planen i O.S.K, men mere om det i det officielle referat, der kommer på et senere tidspunkt.

Et af bestyrelsesmedlemmerne valgte at trække sig og det var såmænd undertegnede og for det blev han belønnet med 2 flasker rødvin .  Helt slippe arbejdet i klubben gør han jo ikke, så mon ikke der kommer et indslag eller to her på siden en gang imellem.

Niels Jensen med de 2 flasker rødvin der blev ham overrakt for sit arbejde i bestyrelsen.

Der var også kåring af Årets O.S.Ker og det blev Christian Johannesen, der jo som bekendt er det fædrene ophav til vores formand Frank.  Om det var derfor Frank havde foreslået Christian som dirigent, så han var sikker på han var tilstede vides ikke ….

Formand Frank overrækker beviset på at Christian Johannesen er Årets O.S.Ker. Et ur med et billede af Christian, der skal hænge i klubhuset det næste års tid.

Allan Berg forærer Christian en gave i form af en sten der lignede en skonnert som evigt minde om den fine titel.

Til slut var der de obligatoriske rullepølsemader med kaffe og da det hele foregik i god ro og orden uden de store diskussioner var det hele forbi kl. 21.30.

Niels Jensen

Udgivet i Nyheder.