Generalforsamlingen 2022

Godt og vel et par og tredive medlemmer m/k, var mødt op til denne restriktionsfrie generalforsamling. Formanden bød velkommen og derefter valgtes (igen igen) Chr. Johannesen til dirigent. Formanden Allan Birch aflagde derefter en kort  beretning, da den var lagt ud forinden til gennemlæsning. Der var ingen der havde noget at sige til beretningen, hvorefter den blev godkendt

Derefter blev det udvalgenes tur til at aflægge beretning. Mike Birch kunne berette om en fantastisk succes med juniorerne. Vi er oppe på  103 juniorer, hvilket er fantastisk når vi tænker at vi for få år siden kun  havde 16 i alt. Succesen skyldes flere ting, men først og fremmest Mike, Botten, Ralle, Lasse og alle de, der gerne stiller op. Ikke mindst forældrene til juniorerne, der med deres støtte har en stor betydning. Samarbejdet med UngOdense gør også det hele nemmere, da de så har rådighed over tre busser der gør, at de i det hele taget kan komme på tur. At de så altid fanger fisk, bliver det ikke værre af.

Fiskeskolen kunne berette at der , efter en vinterpause atter starter skolen op. Fiskeskolen har om noget, virkelig åbnet nogle døre for klubben. Det betyder at vi kan låne lokaler af kommunen, ligesom at hvis vi søger støtte også får det. Ingen tvivl om at det er de sociale medier der har gjort fiskeskolen landskendt. andre klubber prøver at starte noget lignende op, så på det punkt er vi også foregangsmænd.

På medieudvalgssiden sker der ikke så meget. Det er mest på facebook, men Willy Dannevang og Gerhardt vil prøve at holde hjemmesiden kørende

Husudvalget berettede om problemet med vand i kælderen, men der skulle være styr på det

Da Allan Berg var coronaramt, blev det Gerhardt der kunne berette at vikingerne stadig mødt talstærkt op. Der er bevilget en tekstlæser, som kan caste op på vores tv. Det vil lette når Gerhardt eller andre, skal vise hvordan en flue nørkles sammen.

Kassereren kunne fremvise en imponerende kassebeholdning. Så det blev besluttet at vi skal til at bruge lidt af dem, så næste år er der kalkuleret et pænt underskud.

Alle modtog genvalg, undtaget Kurt Christensen og Gerhardt Andersen. Kurt har siddet i bestyrelsen i 39 år, hvilket må siges at være helt pænt. I de 39 år, har han været både suppleant, formand og sekretær. Begge blev begavet med flasker og en flot træfisk, gjort af Søren Lørup. Indvalgt i bestyrelsen blev Ivan og Mike. Desuden blev Mai-Britt valgt som suppleant.

Jørn Holm og Jon Bjarke modtog hver en flaske Portvin, for deres velvillighed til at stille op

Som sædvanligt afsluttede vi med rullepølsemadder.

Gerhardt Andersen

Udgivet i Nyheder.