Generalforsamlingen udsat

Ja vi var klar over det generalforsamlingen udsat, men Mette har talt og har udsat alt for tiden.
Men jeg kan da lige fortælle hvordan det går for klubben, vi er over 550 medlemmer i O.S.K. plus over 350 medlemmer i Tarup- Davinde afd.
Så 900 + medlemmer så vi er pt den største og næst største klub på Fyn, men hvad er der så sket i den lange periode hvor klubben har været lukket.

Ja vi har fået lavet varme og lys i tilbygningen.
Vi har lavet aftale med Klintebjerg om at få plads i deres 130m” store fælleshus der skal så færdigt inden 1/1 2022.
Der bliver arbejdet med Tarup – Davinde om mere fiskevand, vi skal lige kunne mødes og skrive kontrakt.
Fiskeekspressen er blevet fyldt op igen, så den er klar til en ny sæson.
Juniorerne prøver at lave nogle foto fiskekonkurrencer, nu hvor vi ikke må mødes.
Vi har fået en aftale i O.S.K. at fiskeskolen må bruge mange af Odense Kommunes søer til fiske events, men der skal en af fiskeskolens folk med hver gang.
Der er blevet lavet et nyt bålhus ved Hudevad søen. vi er med i et samarbejde med en special skole og Tarup Davinde selv.

Ja det var lidt af det der er sket og sker, økonomien i klubben er meget god, vækst i medlemmer over 100+ på et år (helt vildt).
Vi ved også at der ikke bliver nogen premiere i Odense Å i år. på grund af forsamlings forbuddet, Odense Å Sammenslutningen har prøvet flere løsninger,
Men der vil være en fare for, at alle mand bliver kædet sammen til et arrangement, og med næsten 300 personer til samme premiere, og den måde
at blive kendt på ville vi ikke være med til.
Men alle må gerne starte med at fiske den første lørdag i marts, så bare man har fået betalt kontingent så kan i fiske også lørdag (første gang nogen sinde)
MEN HUSK NU IKKE MERE END FEM DER STÅR SAMMEN.
Det var lige lidt fra din fiskeklub.

Men husk vi må gerne tage ud og fiske, ring til en kammerat og mød hinanden ude ved vandet, men med afstand men også med hygge og måske en fisk.
Vi ses når vi må igen.
MVH
Formand
Allan Birk

Udgivet i Nyheder.