Glögg og Æbleskiver

Julen står for døren og traditionen tro vankede der æbleskiver og glögg som afslutning på året. Som sædvanligt til juleafslutningen, står Christian og Frank med usvigelig sikkerhed bag både juleudsmykning og servering. Tusind tak til dem !

Allan Birk berettede kort om de mange tiltag der både har været og stadig er gang i. Alt i alt kan vi rolig sige at O.S.K ikke ligger på den lade side.

Alle ønskes en god jul og et godt nytår, med tak til alle der har været med til at yde en indsats på den ene eller anden måde. Hvis du skal ud at købe julegaver så lad være med at gøre som ham her:

Et ægtepar var ude for at købe julegaver. Pludselig er manden væk. Konen ringer til ham og spørger “Hvor er du”? Manden svarer så “Kan du huske den butik hvor vi kikkede på en dyr halskæde til dig for mange år siden, men hvor vi ikke havde så mange penge”? Allerede nu begyndte der at trille en lille tåre ned ad kinderne på hende, mens hun nærmest hviskede “Ja, skat” Hvorpå manden siger “Ved siden af den butik ligger der en motorcykelforretning, der står jeg nu” !

Glædelig jul

Gerhardt Andersen

Udgivet i Nyheder.