Go Fishings Fladfiske Cup 2020.

6 skibe med 72 mand skulle med til den årlige Fladfiske Cuppen arrangeret af Renè fra Go Fishing.

Da vi ankom om morgenen var det mørkt og vores skib Felix lå ikke hvor det normalt ligger, da der lå et havareret skib på dets plads. Vi fandt dog Felix og mens vi riggede til fik de slæbt det havarerede skib væk, så vi kunne ligge på den normale plads når vi kom i havn om eftermiddagen.

Da klokken var 8 stævnede alle skibe ud og da vejret på det tidspunkt var fint tog vi over på Lollandssiden for at se om der var nogen flade der.

Det var der, men ikke mange og ikke noget med størrelse på hvilket det jo drejede sig om.

Men humøret og troen på det var intakt så vi hyggede som sædvanligt med lidt kærlig mandehørm 🙂

Vi fandt et spot hvor der var lidt flade med lidt størrelse på, men ikke noget at råbe hurra for og i takt med at det som forventet blæste op bredte mismodet sig lidt.

Over middag var vinden drejet om i syd og med vind op til 11-12 meter er det ikke sjovt mere, så undertegnede bad skipper Verner sejle i land lidt før normalt. Alle mand blev bedt om ikke at at rigge af eller rense fisk på vejen hjem da vi virkelig fik RØVTUR!! 😉

På Felix blev det Sven Brehmer der vandt bådpræmien med en skrubbe omkring de 800 gram, hvilket ikke rakte til en plads blandt de 3 bedste fisk der alle var over de 1000 gram.

Sven Brehmer med den største fladfisk på Felix.

 

Alle vinderne i dagens konkurrence.

Tak til alle deltagerne for en god om end lidt blæsende tur :=

Foto og tekst: Niels Jensen

Udgivet i Nyheder.