Her og nu og fremover.

En lille eller nok nærmere stor situations rapport over hvad der rører sig i O.S.K lige nu!!

Klubhuset er så småt ved at være færdigt efter den store ombygning ,men der mangler stadig at blive sat nye vinduer i og få ordnet de sidste småting, såsom at få lyddæmpet lokalet i stuen så vi kan høre hvad vi selv tænker og siger.

Når det er gjort skal der selvfølgelig holdes en stor reception som det sig hør og bør og planen er, at det skal være i starten af november, men følg med i de udsendte mails fra bookingportalen og på hjemmesiden.

Når lyddæmpningen er ok vil der blive afholdt et spændende foredrag af dem der var i Alaska her i sommers hvilket vi er mange der glæder os til at høre nærmere om.

Badeværelset er ved at blive lavet med nyt armatur ,så det igen bliver en fornøjelse at gå på “det lille hus”.

Og nu da køkkenet er blevet så fint vil vi genoptage det gamle tilbud med at kunne købe en pølse med brød til klubaftener om mandagen. Se mere når du kommer i klubben hvor det er undertegnede der fremover vil være at finde i køkkenet om mandagen.

Og så skal der gang i fluebindingen på førstesalen når nu lokalet er færdigt.  Og det lille lokale på førstesalen er også blevet fint og lyst, så der er mulighed for at sidde og lave det man nu måtte have lyst til.

Juniorerne har fået udsolgt af deres lotteri så de har fået penge til at købe materialer for, så de også kan komme i gang  med fluebinding osv.

En onsdag aften i starten af november vil der være rundvisning på Elsesminde, hvor vi ser og hører hvordan det hele forgår derude med ørrederne.

Inden vi ser os om er det jul og så skal der selvfølgelig være det årlige julelotteri samt julefrokost og hvor vi slutter året af med juleafslutning med gløgg og æbleskiver.

Og inden året rinder ud skulle vi også gerne have gang i den nye og forbedrede bookingportal da den gamle “udløber”.

Og vi skal jo heller ikke glemme fiskeriet og der kan vi byde på en ny stor geddekonkurrence den 19 oktober i samarbejde med Predator og som du kan læse mere om på forsiden af hjemmesiden.

24 havfiskerne skal ud efter fladfisk i starten af oktober i en stor konkurrence arrangeret af Jan og Bo. Førstepræmien er en tur til Norge efter helleflynder og det kunne jo være sjovt hvis det var en fra O.S.K der skulle tage en uge fri i august 2014.

Vi har vores egen O.S.K Cup i november ,som vi vil forsøge at “booste” op i år så endnu flere deltager.

Viking 65+ tager på ture helt hen til slutningen af november og så slutter de af med deres egen julefrokost. Se mere i aktivitetskalenderen for datoer.

Kystfiskerene har også ture frem til slutningen af november men lur mig om de ikke lige får arrangeret en tur i forbindelse med jul og nytår.

Og når vi kommer ind i det nye år starter vi op med nytårs taffel og så kommer det et nyt tiltag den 18 januar og uden at røbe for meget er det vist noget med mad og vin !!

I foråret skal vi have kigget på alt det udendørs så det kan blive lige så pænt som inden døre.

Og så kommer der jo det som jeg har glemt eller som bliver arrangeret fordi nogen synes det er en god ide.

Så selv om lystfiskere tit beskyldes for at overdrive lidt, så synes vi ikke vi overdriver ,når vi kalder os for en af Danmarks mest aktive klubber!!

Vel mødt i Odense Sportsfisker Klub.

På bestyrelsens vegne

Niels Jensen

 

Udgivet i Nyheder.