Hvad må og kan vi i O.S.K ?

Det er en svær tid vi lever i !  Hvad må vi og hvad må vi ikke ?
Til at starte med, så må vi ikke holde klubmøder, før der bliver givet tilladelse fra Odense Kommune, da det er deres hus vi bor til leje i.
Vi har lukket alle O.S.Ks fiske konkurrencer, events, fiskeskolen og andre sammenkomster, indtil vi får lov til at mødes igen.

Vi har desværre også en kedelig ting oppe i Karup.
“Hønsehuset” skal brydes ned, da der skal bygges nyt stuehus på grunden.
Vi arbejder på at finde en ny ordning i området. Indtil da har Ivan stadig fire kort, man kan låne/leje til en god pris.
Kontakt Ivan på 22 80 04 46 og få en aftale med ham.

Det var lidt af det negative og så må der også gerne være noget positivt.
Vi har fået nøglerne til vores skur i Klintebjerg (Vi arbejder på en bådeplads). Her var også en mulighed for et besøg i Klintebjerg hvor der er god plads 🙂 Bådehus ved Klintebjerg.

Vi har søgt om 23.000kr til to borde/bænke sæt og en skraldespand og det er bevilliget og det er ved at blive etableret ved klubhuset. Bord/bænke sæt.
Ved klubhuset er der også ved at blive lavet udestue efter at Gerhardt Andersen har kæmpet for det i 1 1/2 år, så skal du ud og køre og have kaffen i det fri, kan du jo kigge forbi klubhuset på afstand. Tak til Gerhardt for kampen 🙂

Og skulle du have nogle børn der er ved, at slå hinanden ihjel, eller har naboen nogle, så må vi jo godt tage ud og fiske sammen på afstand.
Geddefiskeriet åbner 1 maj, hornfiskene er kommet, og Odense Å kan bruges til at fiske mange arter i.
Og skulle du have en kammerat, der trænger til et medlemskab i Fyns største fiskeklub O.S.K eller Tarup-Davinde Sammenslutningen (Fyns billigste fiskevand), så er kasserer Jørgen Alvin  klar til at modtage pengene og så kan I komme ud og fiske 🙂


Vi ses ved vandet 🙂
MVH
Allan Birk, formand i O.S.K

Udgivet i Nyheder.