Julefrokost 2019

Som sædvanlig manglede der ingenting ved årets julefrokost. Lige fra de Lollandske sild, mørbradbøffer, små frikadunser, vildlaks fra Norge garneret med rejer og kaviar, leverpostej, sylte og alverdens tilbehør. Dertil kommer selvfølgelig snaps i flere afarter, øl og for nogle enkeltes vedkommende vand ! Da Mike Maarup havde startet egen flødebollefabrikation op, havde han til kaffen sørget for smagsprøver af bollerne fra sit firma “Ær`li”  i Tommerup til kaffen, mums !

Og så måtte vi jo til det ……! Vandvids spillet, der under civiliserede former går under betegnelsen…. Pakkespil..! Alle havde en 25 kr. gave med. Det vil sige, ikke lige alle for Ivan erobrede en bette pakke der ikke så ud af meget, men som så ofte bedrager skindet….! I pakken lå en stump klinge, med håndskrevet hvid penneskrift …8`3″ Handmade by H.R.

Flere vil være navnet Holger Rasmussen bekendt. Enten som formand for OB eller som medvirkende til opstart af Fyns Laksefisk og hundredvis af mange andre ting, blandt andet fisketrappen ved Ejby Mølle.

Holger hentede derpå en smukt hjemmegjort spinnestang, selvfølgelig håndlavet af ham selv, med de flotteste lakeringer og et meget fint slebet korkhåndtag. Hvad kan man så lære af det ?….. Gå altid efter de små pakker ! ……….En stor tak til Holger på vegne af den heldige Ivan.

Billeder og tekst

Gerhardt Andersen

 

.

 

Udgivet i Nyheder.