Kæmpestort fremmøde på junioraften

Tyve juniorer plus en del forældre, var mødt op til denne første indendørs junioraften. Juniorerne har gennem både forår og efterår været på mange fisketure rundt omkring både Fyn og Jylland, og med stor succes.
De vestjydske åer har været mere end almindeligt gavmilde mod juniorerne i Odense Sportsfiskerklub. Makreller på havnen i Nyborg og torsk ved Storebæltsbroen. Alt sammen orkestreret af juniorlederne Mike Birch, Martin Botten; Lasse Damsted og Rasmus “Ralle” Trettenes

Nu skulle efteråret og vinterens klubaftener planlægges. Alle fik en seddel hvor de skulle skrive deres ønsker til en aktivitet på, med højeste ønske øverst.
Stangbygning blev prioriteret højest, men også fluebinding og spinnerfremstilling kom på listen. Der er lagt op til en hektisk aktivitet de næste mange torsdage. Mike tilbød pizza hver torsdag aften, så de kan komme i gang tidligt.
Denne første aften var der også lagt op til både film, kastetræning med fluestang og fluebinding. Seks ud af de tyve juniorer kom med Gerhardt på 1. salen, hvor de blev guidet igennem en Montana flue til ”Putten”

Odense Sportsfiskerklub har flere, meget engagerede lystfiskere som gerne giver et nap med, når der skal enten kastetrænes, bindes fluer eller hvad det end måtte være. Desuden ejer klubben en efterhånden betydelig grejbank.
Hvis der sidder nogle der gerne vil være med, men som ikke lige har grejet, låner klubben gerne ud. Endvidere råder klubben over en del søer i Tarup/Davinde, hvoraf de tre er rene Put&Take søer og en enkelt specimen sø, med catch&release

Uden opbakning fra juniorernes forældre gik den ikke. Det ses også på medlemslisten, da flere forældre har meldt sig ind i klubben, bare for at støtte op. Her på den første aften var der også blomster fra forældre der synes juniorledernes koner/kærester skulle have en blomst, som tak for lån af juniorlederne i løbet af året. Smuk tanke !

Senest har Oliver Lindquist og Victor Quick cementeret at OSK`s juniorer hører til i den virkelig skrappe kategori af lystfiskere. De blev henholdsvis nr seks og syv i Seatrout Open, men lå længe i top fem. Vinderlisten kan ses her: Vinderliste
t
Udgivet i Nyheder.