Kanon geddekonkurrence.

Nyt tiltag blev en bragende succes!!

Som et nyt tiltag i O.S.K havde vi sammen med Henrik fra Predator arrangeret en geddekonkurrence ,der på mange områder skilte sig ud fra andre konkurrencer . For det første var det en catch and release konkurrence hvilket oversæt til fynsk betyder: Fang og sæt ud igen!! For det andet måtte der på dagen fiskes med døde agn ,hvilket  de fleste benyttede sig af og for det tredje måtte der fiskes i Skovsøen ,hvilket også rigtigt mange gjorde og for det fjerde skulle man fotografere sin fangst sammen med et målebånd og så sende det til Henrik som så lagde det på Facebook så alle kunne følge med i konkurrencen hele tiden.

58 m/k havde købt deltagerbevis, hvilket vi syntes var et flot deltagerantal i betragtning af at det var første gang vi arrangerede konkurrencen. Og det viste sig at der var folk fra  blandt andet Århus, Bjerringbro og Næstved der havde taget turen til Odense for at deltage. Flot og vi håber at se dem alle til næste år igen.

Mange startede dagen op med at fiske i Skovsøen og det gav da også flere store gedder op til 90 cm, men da meldingen om at der var fanget en på 102 cm i Davinde søerne tog nogle der ud og prøvede lykken, mens andre igen fiskede i vores moser i Rønninge og Skydebjerg. Ikke ret mange fiskede i Odense Å ,men dem der prøvede fangede da også fisk. Der blev fanget 10 gedder over 80 cm og 4 på 90 cm og nr. tre, to og et på henholdsvis 92,98 og 102 cm.

Hele konkurrencen sluttede af i O.S.Ks klubhus med præmieoverrækkelse og lodtrækning på deltagerbeviset hvilket betød at rigtigt mange havde fundet vej til Seden hvor O.S.K bød på en øl/vand og hvor folk kunne købe en pølse.

Der blev lavet en film  af Thomas Graversen om geddekonkurrencen som kan ses her : http://youtu.be/1HyFp2a3bjU 

Vi håber at se alle og gerne endnu flere til næste års konkurrence ,som er 11.oktober 2014 og hvor chancen for at fange endnu større gedder skulle være til stede, da alle de fangede fisk jo har haft yderligere et år til at spise sig endnu større!!

Tak til alle som på den eller anden måde bidrog til at gøre det til en god dag.

På bestyrelsens vegne

Niels Jensen

 

 

Udgivet i Nyheder.