Laksefiskeri

Laksesæsonen er i alt på 13 uger. Fra 1 juni til 31 august. I de første uger kommer de største laks og så kommer mellem laksen og til sidst kommer Grilsen sammen med de sidste store laks.
Vi har mange fra klubben der tager til Norge, der er næsten et hold fra klubben der oppe hver uge, så vil du derop og fiske, så kig forbi klubaftener og find et hold der passer dig.

 
 

Laksefiskeri kan vi ikke klare på Fyn. Men uden for Fyn er vi storleverandør af gode fif, da vi har folk i klubben som er fra en uge til flere uger i Norge og Sverige. 

Og i klubben har vi eksperter vedrørende f.eks. Karup Å. De har deres egen sommerhus ved åen, så de ved alt om fiskeriet på de kanter. Ligeledes har klubben erhvervet sig en lejlighed ved Karup Å som kan lejes for en billig penge med fiskekort. Se mere på Karup Å

Vi har faktisk også talt om der skulle laves noget til Bornholm efter laks/havørred men det må tiden vise, drømmen er der i hvert fald. Kunne du tænke dig en tur til Norge, så kontakt Jørgen Pedersen på 22 32 45 95