Indvielsen af Bålhytten + rygehuset i kold blæst !!

Ca et halvt hundrede medlemmer og indbudte gæster fra Ungdomsskolen, trodsede blæsten. 

Det var ikke lige vejr til udendørs hygge, men alligevel dukkede en masse mennesker op til indvielse af bålhytten. Ansatte ved UngNord var i dagens anledning inviteret til indvielsen. Uden deres hjælp havde vi nok ikke fået den, så det var naturligt at invitere dem.

Jørgen Slagter havde i dagen anledning indkøbt 14 kg. ribbensteg, bagt franskbrød og flütes, rørt mayonaise og tilberedt det meste hjemmefra. Stor tak til Jørgen !

Lasse er jo vores storryger og da det var så heldigt at geddekonkurrencen netop var overstået og nogen venlig sjæle havde sponseret et par sømkasser til indvielsen, var der rigtig mange der smagte røget gedde for første gang. Lars der fisker efter rimeligt stor fla´fisk oppe nordenfjords ! …. nærmere betegnet Saltstrømmen i Norge, havde sponseret helleflynder. Så røgovnen er nu også go´kendt til helleflynder, laks, gedde og havørred….!

LTS folkene er jo blevet medlemmer af klubben og havde slæbt de LangeTyndeStænger med. Rigtig mange medlemmer skulle lige teste disse stænger og tro mig …de er ik´ dårlige! Hans Lindegaard som er certificeret kaster var med i dagens anledning og rigtig mange fik lige pudset stilen af.

Det lykkedes så nogenlunde…også kun nogenlunde ! at få bugt med overskuddet fra jubilæumsfesten, men altid rart at have på lager til en anden go´ lejlighed

Udgivet i Nyheder.