November fladfisketur

12-13 mand var med på årets sidste tur med Felix fra Spodsbjerg efter fladfisk i Langelandsbæltet.

Og så vil nogen nok spørge sig selv om vi ikke har styr på hvor mange der er med på turene ?  Og jo, undertegnede har som turansvarlig styr på hvem som skal med, men det er ikke samme som at folk kan huske hvad  ture de tilmelder sig. Vi var tilmeldt 13 mand, men så meldte Knud Rask afbud pga. sygdom og så skulle vi jo bare være 12 som er normalen ,men da vi kom derned stod Per Hansen frisk og klar til at komme med ud at fiske. Men han var bare ikke tilmeldt hvilket han slukøret måtte erkende, men “takket” være Knuds afbud kom han med alligevel . Det skal siges at Per nu har tilmeldt sig samtlige fladfisketure i 2014 og 2015 for ikke at komme i samme situation igen !! .

Selve fiskeriet gik som det plejede: Vi fangede godt med fisk. hvilket vil sige 329 styks med den største til Lars Kaiser med en rødspætte på 1,1 kg.  Der var mange fine fisk på omkring et kilo så der blev slæbt fisk med hjem.

 Vi havde fået en ordre fra Per Slammer på fisk til julefrokosten og det fik han, hvilket han i skrivende stund sikkert fortryder for Per havde lige glemt at de ikke har noget køkken derhjemme for tiden!!!

Med på turen var også Thomas Gravesen ,der som nogle måske ved, er ved at lave noget film om alle de aktiviteter og ture der er i O.S.K. Så der var kamera på styrhus og folk fik kamera om maven så de kunne filme det de fangede ,så af naturlige årsager må I undvære film fra Lars Kaiser og undertegnede !!!

Her er den video Thomas fik lavet : https://www.youtube.com/watch?v=PIA5_zfZle4#t=54

Så det bliver spændende at se hvad Thomas får ud  af filmmaterialet, når han er færdig med at klippe  det hele sammen. Filmen vil ligge her i artiklen og under havudvalg når han er færdig.

Tak til alle for en god tur og tak til alle der var med på turene i 2013 og vi ses i næste sæson som starter med en torsketur fra Bagenkop 23 februar 2014. Stadig ledige pladser!!

På havudvalgets vegne.

Niels Jensen

 

Udgivet i Nyheder.