Nytårskur

Citat: En optimist er oppe indtil midnat for at se det nye år. En pessimist holder sig vågen for at sikre, at det gamle år efterlades –

Citat William E. Vaughan

Hvad enten man er pessimist eller optimist, er det lige så stensikkert, at klubben altid starter det nye år med champagne og kransekager og en tale af den siddende formand, Allan Birk Hansen.

Allan ønskede alle et godt nytår og der blev skålet i den medbragte champagne i et lokale der var festligt pyntet i dagens anledning. Klubbens har som vanligt et aktivt program hele året. En af de større aktiviteter er den ventede tilbygning forhåbentlig snart går i gang. De sidste papirer skulle nu endelig være i orden.

Hele området bliver jo bebygget og det betyder, at der er lagt nye lokalplaner. Området med kartoffelmarken bliver også bebygget. Det betyder nye regnvands afløb og tilhørende bassiner. Bestyrelsen holdt møde med Jane Jegind, som var åbne for flere forslag, bl.a. et regnvandsbassin på “vores” plæne hvor vi øver fluekast. Men mon ikke generalforsamlingen vil afsløre noget mere.

Med ønske om et godt nytår og masser af knagen i korket ønskes alle medlemmer et godt nytår

Gerhardt Lund Andersen

 

Udgivet i Nyheder.