OSK Cuppen

Så er den årlige OSK Cup blevet afholdt og i år med fisk til konkurrencen!!

16 mand havde tilmeldt sig til konkurrencen som strækker sig over hele weekenden og hvor der må fiskes hvor man har lyst. Om det er ved kysten eller i åerne bestemmer man selv.

Begge dage var der indvejning i klubhuset mellem 16 og 17 og om lørdagen fik Kurt Christensen indvejet en fisk på 41 cm og ukendt antal gram . Men en lille fin blank fisk var det, selv om undertegnede ved første øjekast troede det var en sild !!

 

Kurt Christensen med sin lille, men absolut blankeste fisk.

 

 

Om søndagen var der mere gang i den og der blev indvejet 3 fisk som alle var næsten lige store. Desuden havde alle fanget farvede fisk som var blevet sat ud igen.  OSK Cuppen sluttede søndag med præmieoverrækkelse ved formand Frank som ikke havde andet at lave ,da han ikke som sædvanligt blandede sig i medaljestriden.

Bjarke Lohmann vandt med en fisk på 46,5 cm og 1,25 kg og en konditionsfaktor på 1,234 og den blev taget i  Odense Havn. Nr 2 blev Christian Johannesen med en fisk på 46 cm og 0,92 kg som blev taget ved Bellinge broen. Samme sted havde Bjarne Laursen fanget sin fisk på 45,5 cm og 0,88 kg som blev nr 3 i konkurrencen.

Bjarke Lohmann med vinderfisken,pokal og medalje samt 3 flasker rødvin.Så formand Frank måtte hjælpe med at holde vinderfisken men så kom han jo også til at lugte lidt af fisk.

Christian Johannesen med medalje og fisken der gav en 2 plads.

Bjarne Laursen med medalje og fisken der gav en 3 plads.

 På redaktionens vegne

 Niels Jensen

Udgivet i Nyheder.