Over 35 kg havørred på 11 dage

Ups kan det nu være rigtigt!!!!

Som jeg fortalte i et tidligere indlæg, har O.S.K  fået et nyt medlem, som var taget op i vores lejlighed ved Karup Å sammen med en fiskekammerat og hvor de fik en på 1+kg og en flot fisk på 4 kg.
Så skulle den historie være slut men niks!!  Søren som vores nye medlem hedder har fisket før ,men fiskeriet har ligget stille i ti år, så han startede med at købe nyt grej til turen, og det er næsten slidt op.
Meningen med første tur var at han bare lige ville prøve, så da han fik den første på 4 kg blev han ramt så han tog til åen ugen efter igen  for det kunne jo være og han er blevet ved åen siden.
Han har på disse 11 dage fanget fisk på:
1 på 1 kg
1 på næsten 2 kg
1 på 3 kg (meget blank muligvis en laks)
2 på 4 kg
2 på 5 kg
1 på næsten 6 kg
1 på 6+ kg
Og til jer der siger det er f… løgn så  jeg har fået billeder af alle fisk (nogle flere af samme fisk)
Plus jeg har fået nogle telefon opkald, af en mand så lykkelig og glad for hver en fisk han havde fået på land, at det har været en ren fornøjelse.
De andre lystfiskere ved Karup Å havde næsten smidt ham i vandet, for så heldig (dygtig) har man næsten ikke lov at være.
Jeg ved at han har måtte betale mange omgange øl, for at blive på land. Men det har han betalt med glæde.
 
 
 
 
Så det må være svar på om der er fisk i Karup Å.

Husk at booke på hjemmesiden eller ved Jørgen Kasserer . Han er klar med kalenderen for  2013  og jeg tror der bliver run på hvis alle fiskene er så store !!
Allan Birk

Udgivet i Nyheder.