Regnvåd put and take tur.

14 havde tilmeldt sig denne tur og en del var gengagere fra sidste uge.

Fiskeriet startede godt, idet Erling som er ham der passer Fyns Fiskevand, kom en masse fisk i søerne, hvilket altid giver sig udslag i en masse aktivitet blandt fiskene. Der er en spinner god og det vidste vores junior Sebastian, så han havde fisk omgående.

Undertegnede fangede igen en fisk , men havde lige glemt at få løsnet bremsen, så hvis nogen fanger en fin fisk med et halvt bormbarda rig i munden, så er det min fisk !!!

20150430_190759

Vejret viste sig ikke fra sin bedste side med regn det meste af aftenen.

Men ud fra de jubelbrøl der lød rundt omkring så lykkedes det for andre at få fisk på land, men desværre var det begyndt at regne kraftigt, så mange valgte at  få stillet sulten oppe ved grillen , som Frank Formand styrede under de van(d)skelige  betingelser.

Folket fandt hurtigt ind i huset i læ for regnen.

Folket fandt hurtigt ind i huset i læ for regnen.

 

2 generationer af familien Johannesen indtager de grillede pølser.

2 generationer af familien Johannesen indtager de grillede pølser.

Det stoppede med at regne, så vi fiskede videre og Jimmi Godtfredsen fangede en gedde, som havde slugt hans spinner godt og grundigt, men så fik Jimmi da også lært , at selv om en gedde ikke er så stor har den meget spidse tænder !!!

Desværre ingen billeder af gedden, da sådan en smartphone ikke fungerer særligt godt i regnvejr !!!

Men desværre tog regnen atter til og denne gang i et omfang der gjorde at alle mand hurtigt var gennemblødte, så mange valgte at pakke sammen og sige tak for en god aften.

3 af aftenens fisk.

3 af aftenens fisk.

Men der nåede da at blive fanget fisk, så selv om vejret drillede var det alligevel en god aften.

Niels Jensen

 

Udgivet i Nyheder.