Sidste dag med Valgfagseleverne i høj sol

Sidste dag med drengene i Fiskeskolen Fyen dette semester. Inden vi kørte ned i vores egen sø måtte vi lige en tur forbi Jysk/Fynske medier på Blangstedgårdsvej, som via Mike Birch havde sponseret 200 fiskestænger til brug ved arrangementer med flygtninge, som Odense Sportsfiskerklub vil afholde senere. Vi takker for den fantastiske gestus fra Jysk/Fynske Medier.
Vejret var helt fantastisk og drengene hyggede sig. Det samme gjorde vi andre. Der skal gælde en stor ros til drengene for deres positive og velvillige indstilling. Det har været en fornøjelse at have haft jer til Sportsfiskeri i Fiskeskolen Fyen.
Fordi det var den sidste dag havde vi gjort lidt ekstra ud af det. Der var indhandlet chips, sodavand og lidt til grillen. Derudover havde vi lavet en fiske konkurrence. Der blev fanget en lille gedde som jo var fredet på denne årstid, men også en flor regnbueørred på 2,5 kg, med rognen væltende ud. Da vi havde tre præmier, måtte den sidste gå ved lodtrækning. Alle vindere fik en fiskestang.
Gerhardt Andersen
n
Udgivet i Nyheder.