Snak om gedder og besøg ved grejpusheren!!

Fiskeskolen på tur på en regnvåd november dag.

Dan brillerede med at fange plastposer og en UÅBNET! dåseøl, af mærket Slotspilsner, fra det nok så kendte bryggeri Albani.

IMG_5887           En af eleverne fangede en sko. En venstresko, så hvis nogen fanger højre skoen, har vi makkeren til den. Snøreband kan selvfølgelig tilkøbes.

IMG_5884 IMG_5885

Derudover fik de måbende elever fortalt drabelige historier om gedders glubende appetit. Lur mig om ikke de holder godt øje med de danske krokodiller, næste gang de stikker tæerne i ferskvand ! En fremvisning i geddefluers anatomi og opbygning kunne også holde de håbefulde poders opmærksomhed fanget. Enhver ved ellers, at teenagere har svært ved at holde fokus på ret meget andet end deres smartphone, i længere tid af gangen.

IMG_5882 IMG_5886

En opvisning i fluekast ved Skovsøen kunne da også få enkelte til at glemme, at de faktisk blev våde af at være udendørs, men mon ikke interessen for fluefiskeri er plantet i hovedet på nogle få teenagere ? Pølser på grillen var også det store hit. Måske var det bare fordi grillen stod inde i tørvejr ?

Der blev lige tid til et besøg hos den lokale grejpusher på Dalumvej. Nitten elever inde i GO Fishings lokaler. Cacaoautomaten blev da vist næsten tømt og til gengæld blev papirkurven fyldt med engangsbægrene. Hatte og solbriller blev afprøvet foran spejlet, for at se om det skulle være det nye gangsta look. Kæmpewoblere blev beundret sammen med de mange gadget til fiskeriet. Mon ikke der blev et par potentielle kunder til butikken.

Tak for en god dag.
Gerhardt Andersen

 

Udgivet i Nyheder.