Succes med Juniorerne på Familiefiskedagen

Med 40 juniorer og halvt så mange voksne, var der lagt op til en god dag i Fyns Fiskevand for Odense Sportsfiskerklubs juniorer med grejet fra #fiskeekspressen og OSK. Vejret var atter med Mike Birch og hans hjælpere. Erling havde sørget for godt med fisk i søen, som  tydeligt kunne ses i elegante spring hele vejen rundt. Forventningerne steg i takt med aktiviteten i søen. Da klokken var 9 blev der også kastet alt muligt skyts i vandet. det varede heller ikke ret længe inde Oliver Lindquist Andersen kunne hale første fisk på land. Hele 5 fisk ud af de ca 20 fisk der blev fanget var Oliver mester for. Han havde faktisk heller ikke tid til at jeg tog billeder af ham erklærede han :0)

Der var naturligvis præmier for Første fisk og de tre største. derudover var der spurtpræmier løbende. Vinderne var :

Præmierne gik til Viktor – Lucas og Oliver i nævnte rækkefølge. Desuden præmie til Oliver for første fisk på land. Udover det, var der spurtpræmier til Oliver x 2 – Rasmus – Jonas – Sune – Victor – Lucas og Benjamin.
Der var følgende præmier:
1 præmie) Scierra Mile High fiskestang ( sponsoreret af Go Fishing Odense ) med et Daiwa Ninja fiskehjul (sponsoreret af Odense jagt og fritid) og 5 Stk OGP Bulldog blink (sponsoreret af fiskeri og natur Odense)
2 præmie) Håndlavet hjemmebygget fiskestang på lækker klinge fra Holger. (Sponsoreret af Holger selv) og 5 OGP Bulldog blink (Sponsoret af fiskeri og natur Odense)
3 præmie 2 x 4 timers fiskeri i Fyns Fiskevand (sponsoreret af Fyns Fiskevand) og 10 OGP bulldog blink (Sponsoreret af Fiskeri og natur Odense)
Første fisk på vægten vinder en galje fra Woodfish.
(Sponsoreret af Woodfish)
Stor tak til
Go Fishing Odense
Fiskeri og Natur Odense
Odense Jagt og Fritid
Fyns Fiskevand
Woodfish og
Holger Rasmussen
Stor tak til Sponsorerne
 
Af Gerhardt Lund Andersen

 

 

Udgivet i Nyheder.