Vikingerne, nu med damebesøg

Så blev det onsdag d. 27/11 og dermed fluebindingsdag for Viking 65 plus`erne. Tyve Vikinger var mødt op til dagens udfordring, som var binding af den velfangende Cutthroat kutling. Denne onsdag var der lidt mere snak end sædvanlig, for vi havde besøg af to kvindelige unge journalister, der pyntede gevaldigt op blandt de mere eller mindre gråhårede og rynkede Vikinger. Hvorvidt antropologerne mente hvor tæt vi var på neanderthaler stadiet må være usagt!

Antropologerne havde fået midler fra en pulje til at afdække forskellige former for sammenhold….eller mangel på samme og kommunens folk havde foreslået Vikingerne som et eksempel på et godt og fasttømret sammenhold, hvilket de jo har fuldstændig ret i.

Jørgen Slagter og Kurt Christensen var i den anledning også ankommet til dagens fluebinding, mest for at fortælle om sammenholdet, alt imens der blev gået til den ved fluestikket. Jeg tænker at de to fik rigtig mange ting med hjem, som de skal have sat i små kasser og få styr på. Senere vil de højst sandsynligt kontakte os igen, med supplerende spørgsmål.

 

Tekst og fotos: Gerhardt L. Andersen

Udgivet i Nyheder.