Vikingernes julefrokost

Bordene var festligt dækket og øllerne sat frem, inden Vikingehøvdingen aka Allan Berg, bød velkommen til en hyggelig aften i selskab med 22 andre Vikinger. Som i soldatertiden var der på forhånd udråbt bordformænd, der fik tingene til at glide, efterhånden som retterne blev sat frem.

Det var tydeligt at O.P. Andersson bestemt ikke har  levet forgæves, da den klare væske i flaskerne ret hurtigt svandt ind. Allan Berg underholdt ind i mellem på bedste Otto Leisner stil ved, at have et bundt meget stuerene vittigheder med. Vittighederne gled da også lidt lettere ned, efterhånden som øllerne forsvandt.

Ingen julefrokost uden æbleskiver. De manglede heller ikke her. Hvad der heller ikke manglede, var den obligatoriske aktion over forskellige pakker, indeholdende så forskellige ting som DVD`er med Havørredens hemmeligheder, håndklæder og et par fine reproduktioner i passepartout af Thomas Weiergang.

Allan Berg ønsker alle Vikinger, også dem der ikke var med til julefrokosten, en rigtig glæde jul, og på gensyn i det nye år.

 

Udgivet i Nyheder.