Åfiskeri

Inden du skal fiske i åerne, så husk at tjekke reglerne  på www.odense-aa.dk  da det er her de sidste rettelser er, så du er sikker på at du fisker lovligt.

Å-Fiskeri:
Vi har noget af det bedste klubvand på Fyn, da vi må fiske i Odense Å, helt fra Brobyværk og til udløbet ved Stige Ø. Odense Å er nok mest kendt for premiere fiskeriet efter havørreder (første lørdag i marts). Men der er også et super geddefiskeri (11.1kg. og 9.7kg. på samme dag) og medefiskerne har mange fine steder op gennem åen. 

  
Vi har også fiskeret i den bedste og største af de små åer, der løber til Odense Å. Nemlig  i Lindved Å, der har en god opgang af havørred i sæsonen (forår og sent efterår).

Der er også fiskeret i Stavids Åen . Det er et overset vand, da mange tænker Odense Å, når der skal fiskes havørred. Men Stavids Åen er en lille perle, nu med nye sving, kan efter en god gang vand byde på rigtigt godt fiskeri. Der er mere endnu, vi har nemlig også et stykke af Vindinge Å.

I kraft af du er medlem af Danmarks Sportsfiske Forbund, er der også en 30-40 forskellige vande rundt omkring i Danmark, hvor du kan få rabat (10-50%) på dag- eller ugekort. Så der skulle være masser af åer at gå i gang med, så knæk og bræk.

Nogle af de fisk der er  fanget i Odense Å gennem årene:


Havørreder på 45 og 60 cm. og 2.3 kg. fanget af Henny Jørgensen.

 

Havørred på 6.7 kg og 81cm (konditionsfaktor 1.26 hvor 1.00 er normal så den er nærmest “tyk” ) fanget af Thomas Frandsen.

20150901_200025

Flot fisk fanget af den lokale “Vibraxkonge” i Åsum, John Pedersen

Niels Jensen